Futam közben lopták meg a fotósokat a Hungaroringen

Futam közben lopták meg a fotósokat a Hungaroringen

Nézõk a Forma-1-es Magyar Nagydíj idõmérõ edzésén a mogyoródi Hungaroringen (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több nagy értékű felszerelést is elloptak a vasárnapi Formula 1-es futam alatt a fotóriporterek számra fenntartott és elvben szigorúan ellenőrzött irodából a Hungaroringen – számolt be az esetről Völgyi Attila fotósra hivatkozva a 444. A cikk szerint egy magyar fotóriporter két objektívjét kereste hiába, a Getty Images nemzetközi képügynökség munkatársa pedig egy négymillió forintos teleobjektívvel lett szegényebb.

A portál információi szerint a teremhez vezető biztonsági kaput már a futam közben elbontották, és a belépést biztonsági őrök ellenőrizték. Az irodában amúgy nem működött biztonsági kamera.

Hetedszer lett Lewis Hamilton a Hungaroring királya | Magyar Hang

Azt már vasárnap reggel lehetett tudni, hogy ha esetleg nem is fog nézőcsúcs születni a 34. alkalommal megrendezett F1 Rolex Magyar Nagydíjon, de az idei versenyhétvége benne lesz a TOP ötben, már ami a látogatottságot jelenti.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség annyit közölt, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányságon nyomozás miatt indult eljárás ismeretlen tettessel szemben. Ez még folyamatban van, így részleteket nem akartak elárulni.

A magyar nagydíjak 34 éves történetében eddig még nem fordult elő hasonló eset.