Gyurcsány Ferenc felhívta Szájer Józsefet

Gyurcsány Ferenc felhívta Szájer Józsefet

Szájer József beszédet mond az Alaptörvény elfogadásának 5. évfordulós rendezvénysorozatához kapcsolódóan megtartott tudományos konferencián a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen 2016. szeptember 16-án (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Felhívta telefonon Szájer Józsefet a lemondása után Gyurcsány Ferenc – a Demokratikus Koalíció elnöke erről az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt.

A téma úgy került szóba, hogy az ellenzéki pártelnök a botrányba keveredett brüsszeli képviselőt Jóskának nevezte. A műsorvezető ezután rákérdezett, hogy ennyire jó viszonyban vannak-e, ezután mesélte el Gyurcsány Ferenc, hogy mi történt. Elmondása szerint korábban nem beszéltek, de amikor Szájer József lemondott minden tisztségéről, felhívta telefonon Brüsszelben. Ehhez meg kellett szereznie a telefonszámát és megkérni valakit, hogy jelezze a kint lévő politikusnak, hogy keresni fogja.

Gyurcsány Ferenc annyit árult el a beszélgetésükről, hogy „tök normális, emberi” volt. Szájer József ugyanis innentől kezdve neki magánember, nem pedig politikai ellenfél. Arra hivatkozott, hogy ő pontosan tudja, milyen az, amikor a lemondása után leköpik az utcán.