Hadházy Ákos: a Ripost 4 év és 8 hónap után közölt helyreigazítást

Hadházy Ákos: a Ripost 4 év és 8 hónap után közölt helyreigazítást

Hadházy Ákos (Fotó: Farkas Norbert)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Helyreigazítást kellett közölnie a a Ripostnak, mert a bíróság döntése szerint az internetes oldal megsértette a Hadházy Ákos parlamenti képviselő jó hírnevét azzal, hogy 2017. január 13. napján „Utcára akarja kényszeríteni idős szomszédját a neves magyar politikus, még a vizet is elzárta” című cikkben valótlanul állította, hogy a politikus megfosztotta a tulajdonostársát a vízvételezés lehetőségétől. A képviselő a Facebook-oldalán megjegyezte: „négy év és 8 hónap telt el, amíg hajlandóak leírni az egyik mocsok hazugságukról, hogy mocsok hazugság volt.”

„Persze a »szomszédgyilkos« ügyben már sok más pert megnyertem, mint ahogyan a »földmutyi« ügyében is (ahol ugye egyetlen négyzetméter állami földhöz sem jutott a családom). De egyrészt képtelenség az összes fideszes propagandaterméket felsorolni, ahol megjelentek ezek a lejáratások, másrészt az elhúzódó ítélkezés miatt sem jelent semilyen megoldást a propagandagépezet ellen a jogi út.
Egyetlen megoldás van – valóban harcolni a propaganda ellen. Ha a választáson nyer az ellenzék, ez könnyebb lesz, de akkor jelenteni fog bizonyos kihívást, hogy a Fidesz kezében levő gépezetet felszámoljuk. Ha viszont veszítünk, – rossz belegondolni, de jelenleg semmi nem lefutott – akkor csak emiatt a gépezet miatt veszítünk, és egyszerűen nem fogjuk tudni kikerülni, hogy valóban fellépjünk ez ellen a mocsok ellen” – írja Facebook-posztjában Hadházy Ákos.