Így reagált a kormány arra, hogy a Kétfarkú Kutya Párt nekiment a nemzeti konzultációnak

Így reagált a kormány arra, hogy a Kétfarkú Kutya Párt nekiment a nemzeti konzultációnak

A kormány nemzeti konzultációs íve 2024 januárjában (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Bármilyen módszerekkel is támadják a nemzeti konzultációt és a kormány álláspontját, kitartunk álláspontunk mellett: nem akarunk háborút, nem akarunk bevándorlást és nem akarunk genderpropagandát a magyar iskolákban - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) a nemzeti konzultációt ért támadásokra és feljelentésekre reagálva pénteken az MTI-vel.

– Azok a baloldali politikusok és aktivisták jelentették fel a nemzeti konzultációt, akik külföldi támogatásokkal megtámogatva tucatnyi alkalommal tették egyértelművé, hogy nem Magyarország érdekeit nézik – írták. Hozzátették: a külföldről pénzelt baloldal támogatja a fegyverküldéseket, a migrációs paktumot, és eltörölné a magyar gyermekvédelmi törvényt. – Kiállunk amellett, hogy a magyar emberek jövőjéről csak a magyarok dönthetnek. A konzultáció egységes üzenete ebben jelent nagy támaszt és segítséget – áll a közleményben.

A Kétfarkú Kutya Párt pénteken jelezte, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel közösen a Nemzeti Választási Bizottsághoz fordultak a nemzeti konzultáció miatt, mert az szerintük sérti a hazai jogrendet.