Kisfilm készült arról, hogyan élték meg a járványidőszakot a hazai zenei élet szereplői

Kisfilm készült arról, hogyan élték meg a járványidőszakot a hazai zenei élet szereplői

Forrás: Hadd Lássuk a kezeket! / Volt Produkció /Youtube

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hadd lássuk a kezeket! címmel riportfilm készült a hazai zenei élet ismertebb szereplőivel, akik arról mesélnek, milyen volt számukra a koronavírus tavalyi megjelenése óta eltelt időszak. Az iparágat ugyanis sok más szakmához hasonlóan szintén súlyosan érintette a járvány, gyakorlatilag ellehetetlenült a koncertek és a fesztiválok megtartása.

– Mindenki úgy érez szerintem, ahogy én, vagyis ha nincs a színpad, akkor az otthon után a második legfontosabb hely az megszűnik az életükben – mondta Majka, de megszólal például Rúzsa Magdi, Fluor Tomi, a Tankcsapda tagjai és még sok más fellépő is. A zenei előadók mellett klubtulajdonosok és fesztiválszervezők is beszélnek az elmúlt egy évről a VOLT Produkció által jegyzett kisfilmben.

A készítők azt is jelzik a filmben: céljuk az, hogy mindenkit arra bíztassanak, oltassa be magát. Leszögezték azt is, a megszólalók sem fizetséget, sem támogatást nem kaptak a szereplésért. – Azért csináltuk, mert szeretnénk végre találkozni veletek – üzenték a közönségnek.