Kocsis Máté szerint Karácsony Gergely „politikai pedofil”

Kocsis Máté szerint Karácsony Gergely „politikai pedofil”

Kocsis Máté (Kocsis Máté / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Karácsony politikai pedofíliája: „A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei”. Gergely! Az én gyerekeim kicsit sem a tieid. Rohadtul tartsd magad távol tőlük! – írta ki Facebook-oldalára Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. Kocsisnál – mint az a kommentben hozzátett Mandiner-cikkből kiderül – az verte ki a biztosítékot, hogy csütörtökön a főpolgármester megosztott magáról egy az élőláncon készült fotót, amely mellé ezt írta: „Az oktatás közös ügyünk. A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei, a tanáraink a mi tanáraink, és mi nem adjuk a jövőnket! Legyen szabad az ország, legyen szabad az oktatás!”

A magyar gyermekekkel kapcsolatban korábban Orbán Viktor is tett hasonló kijelentést. A miniszterelnök 2021. február 5-én szokásos heti rádióinterjújában a családtámogatások kapcsán úgy fogalmazott: „A gyerek a mi fölfogásunkban közjószág is, mert a nemzet is a gyermekeiben és a jövőjében él, azon kívül, hogy persze saját személyes boldogságot ad minden szülőnek, de mégiscsak a jövőről van szó”.

Lapunk közösségi oldalán keresztül kereste meg Kocsis Mátét azt tudakolva: Orbán szóhasználatról és megnyilvánulásról mi a véleménye, ha Karácsony megfogalmazását visszautasítja. Egyúttal, ha már politikai pedofíliáról írt, rákérdeztünk arra is, miért használja saját gyermekeit is politikusi imázsa építésére. A fideszes politikus Facebook-követőinek száma 128 ezer, hivatalos közösségi oldalán pedig szép számmal található olyan fotó, ahol gyermekivel látható sőt, profilképén is lányával szerepel.

Amint válaszol a Fidesz frakcióvezetője, közöljük.