RTL: Intenzív osztályra került Gálvölgyi János, a mentők nem értek ki hozzá

RTL: Intenzív osztályra került Gálvölgyi János, a mentők nem értek ki hozzá

Gálvölgyi János (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kórházba szállították szerdán reggel Gálvölgyi Jánost – értesült az RTL Híradó a színész családjától. Annyit közöltek, hogy a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznek légzési nehézségei voltak. Információik szerint napközben már átszállították egy másik kórházba, jelenleg súlyos állapotban van, intenzív osztályon kezelik.

A színész lánya, Gálvölgyi Dóra az RTL Híradónak elmondta, hogy a nővére ):40-kor hívta őt, hogy mentőt hívott az édesapjukhoz, mert nehezen lélegzett és félrebeszélt. Amikor Gálvölgyi Dóra fél óra elteltével a helyszínre ért, a mentő még nem érkezett meg. Ezt követően fél 11 körül felhívta a mentőket, akik azt mondták, hogy még nem sikerült elindítaniuk az autót. Amikor Gárvölygi János lánya erre a hírre emelkedett hangon reagált, rácsapták a telefont. A színészt végül a lányai autóval vitték be a hozzájuk legközelebb eső kórházba, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára, ahol rögtön az intenzív osztályra került. Az RTL Híradó tájékoztatása szerint egyelőre nem tudni, mi okozta a színész rosszullétét, jelenleg is intenzív osztályon van, lélegeztetőgépre került, de az állapota stabil.

Az Országos Mentőszolgálat arról tájékoztatta az RTL Híradót, hogy a mentésirányítás megítélése szerint a színész a riasztáskor nem volt közvetlen életveszélyben.

 

Címkék: Gálvölgyi János