Lakástűzben vesztette életét egy férfi Kunszentmártonban

Lakástűzben vesztette életét egy férfi Kunszentmártonban

Tűz – Képünk csak illusztráció (Fotó: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vasárnap hajnalban érkezett  jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Kunszentmártonban kigyulladt egy családi ház – közölte a katasztrófavédelem lapunknak is megküldött tájékoztatásában. 

Két járművel vonultak a tűzoltók a Bercsényi utcába, ahol egy ötven négyzetméteres családi ház égett. A tűzoltók a lángokat fél óra alatt megfékezték, az épületből két gázpalackot kivittek. A tűz miatt a hálószobában a födém leszakadt, az ott élő középkorú férfi megégett holttestét a romok átvizsgálását követően találták meg. A tűz okát tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni. A tájékoztatás megjegyzi, hogy a fűtési szezonban több lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat, mivel a hideg időben az emberek többet tartózkodnak otthon. Ismételten felhívják a figyelmet a füstjelző készülék fontosságára, amely a tűz keletkezésekor azonnal jelez, amikor még van idő cselekedni.