Magyar és ukrán autós verekedett össze az egyikük autójára ragasztott „Z” betű miatt

Magyar és ukrán autós verekedett össze az egyikük autójára ragasztott „Z” betű miatt

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az egyik tatai Shell-kúton vasárnap délután összeverekedett két autós. Az egyik autó magyar rendszámú volt, és egy nagy Z betű volt rajta, a másik pedig ukrán rendszámú, és a Z betű miatt verekedtek össze – írta a Telex egyik olvasójára hivatkozva.

A lap megkeresésére a Komárom-Esztergom megyei rendőr-főkapitányság megerősítette az információt. Mint írták, 2022. március 6-án reggel egy 57 és egy 47 éves férfi konfliktusba keveredett egymással, és a két személy egymás járművét megrongálta a náluk lévő eszközökkel. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult ellenük büntetőeljárás a Tatai Rendőrkapitányságon, és mindkettőjüket őrizetbe vették. Személyi sérülés nem történt, de anyagi kár keletkezett mindkét járműben. Az 57 éves gyanúsított magyar, a 47 éves pedig ukrán állampolgár.

Azt is írták, a konfliktust az robbantotta ki, hogy az egyik járműre „Z” betű volt felragasztva. Itt a Telex megjegyezte: bár a rendőrség erre nem tért ki, de jó eséllyel nem az ukrán járműre ragasztották ki Ukrajna orosz megszállóinak jelképét, hanem a magyarra.

Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos keddi tudósításunk itt olvasható.

Címkék: autó, verekedés, Tata