Már az ivóvíz minőségét is Mészáros Lőrincék javíthatják uniós milliárdokért

Már az ivóvíz minőségét is Mészáros Lőrincék javíthatják uniós milliárdokért

Mészáros Lőrinc (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nyerte el négy Tolna- és egy Fejér megyei település ivóvíz javító projektjét, nettó 5 milliárd 845 millió forinttal – vette észre a Napi.hu. A cég Mészáros Lőrinchez köthető.

Mint írták, a nyílt tender eredményét az ajánlatkérők, az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft., Tamási Város Önkormányzata, Pincehely Nagyközség Önkormányzata, a Kölesd Községi Önkormányzat, a Kistormás Községi Önkormányzat, valamint Aba Város Önkormányzata közölte az uniós közbeszerzési közlönyben. Ugyanis a projektet az uniós Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) finanszírozza. Az ajánlatkérők október 5-én kötöttek szerződést a nyertessel.

A lap arra is kitért, a feladat része vízkezelő művek létesítése, a kútszivattyúk cseréje, új kút fúrása, továbbá nyomóvezetékek építése is. A nyertesnek a tervezést és a kivitelezést is el kell végeznie.