Mégsem vitázik Tóth Csaba a Partizán szervezésében, és feljelenti Gulyás Mártont

Mégsem vitázik Tóth Csaba a Partizán szervezésében, és feljelenti Gulyás Mártont

Tóth Csaba (Képernyőfelvétel: Tóth Csaba / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Videóban jelentette be Tóth Csaba, az MSZP zuglói országgyűlési képviselője azt, hogy mégsem megy el a Partizán által szervezett előválasztási vitára. Hétfő este Tóth riválisával, a független, de Momentum által támogatott Hadházy Ákossal ütköztette volna érveit.

Tóth arról beszélt, tudja, hogy egy politikusnak sok mindent el kell viselnie, nemcsak az ellenfelei lejárató kampányát, de sok esetben egyes médiumok részrehajló megnyilvánulásait is. Most viszont a szocialista képviselő szerint betelt a pohár, ugyanis úgy véli, Gulyás Márton a Partizánban Karácsony Gergellyel folytatott interjúja során olyan kérdésbe csomagolt vádakat fogalmazott meg ellene, amelyek miatt a mai napon nagy nyilvánosság előtt jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt feljelentette Gulyást. Ezért a mai napon a stúdiójában nem, de majd a bíróságon találkoznak Gulyással.

Tóth hozzátett: természetesen számára a képviselői vita fontos, de hiába hívta Zugló TV-be vitázni Hadházyt még augusztusban, arra nem kapott egyértelmű választ tőle. Ennek ellenére szeptember 17-én várja a képviselőt, hogy megvitassák elképzeléseiket Zuglóról. 

A Partizán közösségi oldalán már reagált is Tóth bejelentésére megosztva az MSZP-s politikus által sérelmezett Karácsony-interjút ismételten. – Eddig úgy tudtuk, hogy ún. „kérdésekkel provokálni” kizárólag a kormánypárti képviselők által bevetett érvelés a kényesebb, nehezebb interjú/vitahelyzetek elkerülésére. Ebben úgy tűnik tévedtünk. Este 7-kor a tervezett vitát természetesen megtartjuk – annyi résztvevővel, amennyi megjelenik a helyszínen – jelezték hozzátéve, Gulyás Márton a Partizán álláspontját a „rágalmazási” vádakkal kapcsolatban a műsorban fogja ismertetni.