Molnár Piroska: Agyament ötlet, hogy összemossák a homoszexualitást a pedofíliával

Molnár Piroska: Agyament ötlet, hogy összemossák a homoszexualitást a pedofíliával

Molnár Piroska (Fotó: Végh László / Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Agyament ötlet, hogy összemossák a homoszexualitást a pedofíliával, oly mértékben abszurd, hogy akik így gondolják, jó lenne ha meghallgatnának olyanokat, akik otthon vannak a területen, akkor talán kicsit a fejükhöz kapnának hogy álljon meg a menet – mondta a kedden megszavazott törvény kapcsán Molnár Piroska színésznő az RTL Híradónak.

Elmondta, elutasít mindenféle megkülönböztetést, ez tőle teljesen idegen, gyerekkorában azt hallotta otthon hogy csak ember van, ilyen, olyan, de ember, ehhez ma is ragaszkodik.

Hozzátette: nem tiszták a fogalmak, hogy mi a pedofília, vagy a például a homoszexualitás. Ahelyett, hogy ennek utánanézne az ember, azt mondja, hogy „megyünk és megvédjük a gyerekeket”.

Arról is beszélt, hogy vannak a környezetében olyanok, akik miatt aggódik, mert bizonyos helyzetekben ez a törvény miatt rosszul fogják érezni magukat. A színészeket annyira nem félti, mert a színházi környezet toleránsabb, de a tanárokat például igen.