Orbán Viktor: Iszonyú erősek vagyunk, és meg fogjuk nyerni a választást – ha mozgósítjuk az erőinket

Orbán Viktor: Iszonyú erősek vagyunk, és meg fogjuk nyerni a választást – ha mozgósítjuk az erőinket

Orbán Viktor a Békemeneten (Forrás: Orbán Viktor/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ezt a választást meg fogjuk nyerni. Ezt az ellenfeleinktől tudom – erről beszélt Orbán Viktor a Mandinernek adott interjújában. A miniszterelnök arra hivatkozott, hogy „normális párt ugyanis arra szokott gyúrni, hogy legyőzze a másikat, de most úgy látom, a baloldalnak az egyetlen reménykedése, hogy hátha most nem úszunk világcsúcsot”. Ezért mondogatják szerinte, hogy hány százalék lenne kudarc a Fideszre nézve. – Iszonyú erősek vagyunk, és meg fogjuk nyerni a választást – ha mozgósítjuk az erőinket – közölte.

A kormányfő megismételte a már a Békemeneten is elmondottakat, hogy a háborún túl az ellenfelük ebben a pillanatban a rutin: ha azt hiszik a támogatóik, hogy mivel nyerni szoktak, majd most is meglesz a győzelem magától. Küzdelem nélkül azonban nincs győzelem. – A választás harc, csata, amit meg kell nyerni, ki kell menni az utcára, el kell menni az emberek közé, ki kell vinni a leveleket, föl kell hívnunk egymást, szenvedélyt kell belevinnünk a küzdelembe, és akkor a polgári, nemzeti, keresztény oldalon meg­lévő társadalmi többség érvényesülni fog a választási eredményekben is – fogalmazott.

Orbán Viktor beszélt a fővárosi választásról, szerinte „ahogy a budapestiek többsége”, úgy ő is csak rosszakat tudok mondani a főpolgármester teljesítményéről, Budapest ennél többet érdemel. – A fővárosban is mi vagyunk a legnagyobb politikai erő, és Szentkirályi Alexandra személyében megtaláltuk hosszú távra is a Fidesz budapesti vezetőjét – szögezte le.