Nagy Ervin: Minden nap próbálnak beférkőzni hozzánk olyanok, akik Kubatovnak vagy Rogánnak jelentenének

Nagy Ervin: Minden nap próbálnak beférkőzni hozzánk olyanok, akik Kubatovnak vagy Rogánnak jelentenének

Nagy Ervin színész (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem akarom elszerepelni Péter elől ezt a történetet és egyébként sem vagyok olyan alkat, aki állandóan ott liheg és állandóan mutatni akarja magát – mondta Nagy Ervin a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában. Arról is beszámolt, hogy a kevésbé látványos szervezetépítésből veszi ki a részét.

„Nem is lenne hiteles, ha én odállnék hőmérőzni a Péterffybe vagy felcsapnék mozdonyvezetőnek” – mondta még azzal kapcsolatban, hogy miért szerepel kevesebbet mostanában Magyar Péter közelében. Mindez azért került szóba, mert a kormánypropaganda felvetette, hogy törés van kettejük kapcsolatában. Nekik azt üzente, hogy az árvíz harmadik napján is kint volt „Péterrel a gáton”, erről pedig az Instagramon is megemlékezett.

Olyan dolgokkal szeret foglalkozni a párt körül, amit önazonosnak érez, például vendégeket szervez az október 23-i rendezvényre, erről a napokban is egyeztettek Magyar Péterrel. „Elsősorban a kapcsolati hálómat használom, illetve a kevésbé látványos szervezetépítésben veszek részt. Felsővezetőket, középvezetőket keresünk, nem csak egy hónapra, hanem éves távlatban tervezünk például Radnai Márk alelnökkel, aki régi jó barátom. Minden héten legalább három-négy napom azzal telik, hogy a párt ügyeiben részt veszek” – mesélte a színész. Havi szinten több ezerre becsülte a párthoz csatlakozni akarók számát. „Bizalmi hálót építeni nagyon nehéz dolog, szerintem minden nap megpróbálnak beférkőzni a sorainkba olyanok, akik utána Kubatov Gábornak vagy Rogán Antalnak jelentenek” – tette hozzá. Arról is beszélt, hogy úgy véli, másfél év múlva legyőzhetik a Fideszt.