Orbán Viktor levetette gumicsizmáját és exkluzív interjút ad

Orbán Viktor levetette gumicsizmáját és exkluzív interjút ad

2024. szeptember 24-én elhagyja az árhullám Magyarországot és ezzel együtt Orbán Viktor is elpakolta gumicsizmáját. (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy időre búcsút veszek a gumicsizmától. Remélem, jó sok időre. Ma estig minden településünkön véget ér a tetőzés. Sikeresen védekeztünk Győrtől Mohácsig – olvasható Orbán Viktor Facebook-oldalán. Egy másik posztból derül ki, hogy rendkívüli interjút adott a TV2-nek, Gönczi Gábor műsorvezetőnek, amelyet kedden kora este, 18:30-tól adnak le. 

Orbán Viktor az elmúlt napokban többször is bejelentkezett árvíz sújtotta területekről, kedden pedig elkísérte az árhullámot az utolsó állomására, Mohács környékére is. A mai volt egyébként az árvíz tizenkettedik, utolsó napja. Korábban lapunk is írt arról, hogy Magyarországon hagyománya alakult ki annak, hogy árvíz idején a gáton mutatkoznak a politikusok. Ezt Orbán Viktor miniszterelnök honosította meg még az első kormányzási ciklusa idején, amikor több jelentős árvíz vonult le a hazai folyókon, 2001 tavaszán Tarpa közelében a gát is átszakadt. Már akkor, de a 2013-as dunai árvíz idején is feltűnt a gátakon. Most azonban fordult a kocka, Magyar Péternek volt a legjobb ütemérzéke, mindaz, amit az elmúlt héten láttunk, annak volt köszönhető, hogy Magyar diktálta a tempót: ő ment ki a politikusok közül leghamarabb homokzsákot tölteni, ő vetette fel a problémákat, például hogy hiányoznak a gátak mellől a katonák, míg Orbán Viktor eközben Arnold Schwarzeneggerrel egy edzőteremben fényképezkedett. 

 

Címkék: Orbán Viktor, árvíz