Momentum: Lánczi Tamás takonygerincű

Momentum: Lánczi Tamás takonygerincű

Forrás: Tompos Márton Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Szuverenitásvédelmi Hivatalnál akciózott az Átlátszó szerkesztősége érdekében a Momentum. 

Tompos Márton pártelnök azt jelezte a Facebookon, hogy eljuttatják az Átlátszó által írt tényfeltáró cikkeket több tucat településre országszerte, mert „a Fidesz Magyarországán kevés intézmény szimbolizálja jobban a visszatérő szovjet időket, mint a Lánczi Tamás vezette Szuverenitásvédelmi Hivatal”. Szerinte az kizárólag azért jött létre, hogy a hatalom ellenfeleit a leggusztustalanabb eszközökkel, állami megfélemlítéssel lehetetlenítse el. És ahogy egyre közelebbinek érzi a végét ez a rendszer, annál erőszakosabbá, válnak. Annál inkább bosszút akarnak állni.

A politikus fölidézi, hogy nyáron például az Átlátszó oknyomozó portált támadták meg, amelyet gyakorlatolag külföldi ügynöknek bélyegeztek. „Pont úgy, ahogy Rákosi idejében is tették. Pont úgy, ahogy teszi azt ma is a KGB-ügynökből lett orosz elnök. Ma azért jöttünk el a Szuverenitásvédelmi Hivatal székhelyéhez, hogy megüzenjük: nem félünk tőlük. A magyar emberek és a történelem nem felejti el az olyan takonygerincű, szolgalelkű embereket, mint Lánczi Tamás… A Momentum kész megvédeni mindenkit, akit megtámadnak a szabadság ellenségei” – írja Tompos Márton.