Átragasztotta az ARC kiállítás egyik plakátját a Mi Hazánk

Átragasztotta az ARC kiállítás egyik plakátját a Mi Hazánk

Átragasztotta az ARC kiállítás egyik plakátját a Mi Hazánk (Fotó: Dúró Dóra / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szintet lépett a családellenes propaganda, a Mi Hazánk átragasztotta – számolt be róla Dúró Dóra, a Mi Hazánk alelnöke közösségi oldalán. A párt egy az anyaság árnyoldalait bemutató alkotást sérelmezett, a nehézségeket felsoroló plakátot pedig úgy ragasztották át, hogy csak csupa pozitív jelzőt tartalmazzon, így például a „kialvatlanság” szót a „kacagásra” cserélték, a „sosincs időt” pedig „áldásra”.
 
Dúró Dóra megfogalmazása szerint „miközben soha olyan kevés gyermek nem született hazánkban egy év alatt, mint tavaly, minden édesanyát sértegetnek azzal, hogy a plakáton látható kisgyermek mellé olyanokat írnak, hogy miatta sosincs idő enni vagy lebutulás”. – A Mi Hazánk ez ellen tettekkel is fellépett, átragasztottuk a plakátot pozitív szavakkal, például gondoskodás, szeretet, áldás, jövő. A kiállítást megnyitó Karácsony Gergely főpolgármestert és László Imre polgármestert arra szólítjuk fel, hogy határolódjon el a plakát tartalmától, és kérjenek bocsánatot minden édesanyától – tette hozzá.