Vendégoldal

És boldogan élnek, míg…?

És boldogan élnek, míg…?

Vajon honnan szerzi a nélkülözhetetlennek vélt információit egy magyar, hírekre ki éhez(tet)ett állampolgár? Egy átlagpolgárra gondolok, ha egyáltalán létezik ilyesmi ebben a hazában.
Ruha teszi

Ruha teszi

Nyilván a vita során elhangzott érvek és ellenérvek a legfontosabbak, de mi van, ha máshonnan közelítjük meg a dolgot? Fogjuk meg az egészet az öltözködési stílusok alapján.
Megint jőnek, posztolgatnak

Megint jőnek, posztolgatnak

Bedurrantották a közösségimédia-motort a kormánypárti képviselőjelöltek, de írhatjuk úgy is, dolgoznak végre picit, pörgetik a benzinkártyákat, igyekeznek, nagy a tét, sőt óriási, hiszen a rácsok mögött nem lehet csak úgy „jőni és posztolgatni”…
Álld meg

Álld meg

Aki ilyen szinten nem képes használni a magyar nyelvet, az nem tetszeleghet egy egész nemzet képviselőjének, hovatovább kvintesszenciájának szerepében, és nem gyalázhat másokat magyarellenességgel.
Ha nagyapám ezt láthatná

Ha nagyapám ezt láthatná

Nincs abban semmi túlzás, hogy 1944. május 14. és július 9. között Horthy belügyi államtitkárai, valamint Ferenczy László csendőr alezredes a kormányzó beleegyezésével, Adolf Eichmann-nal közösen 437 ezer magyar zsidót vittek Auschwitzba.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt