Magyar Péter visszaszólt Gyurcsánynak: Elnök úr, semmi probléma

Magyar Péter visszaszólt Gyurcsánynak: Elnök úr, semmi probléma

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Ficsor Benedek)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyar Péter gyorsan visszaszólt Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének, aki – ahogy arról beszámoltunk – a futtatók kurvatempójaként minősítette a Tisza Párt budapesti stratégiáját. 

„Hazánk legújabb bestseller írója, az illegalitásból mostanában újra előbújt Gyurcsány Ferenc tegnap még csak kibicnek, ma már stricinek nevezett. Elnök úr, semmi probléma, még mindig jobb ez így, mint amikor hazánkat kurva országnak hívta” – írja Magyar Péter a Facebookon,  „Értem én, hogy idegesek az óellenzék még megmaradt fővárosi sejtjei, hogy a budapestiek június 9-én megüzenték, hogy elég volt az eddigi mutyikból, és az azóta már őrizetben lévő baloldali politikusok által üzemeltetett közpénzszivattyúból, de ezért ne a választókra vagy a megválasztott képviselőkre haragudjon. Azokat a döntéseket, hogy kit jelöl helyettesnek, vagy cégvezetőnek, illetve hogy miként gründol többséget a közgyűlési előterjesztésekhez, szerintem hagyjuk meg a főpolgármesternek. Mégis csak az ő hatásköre és a felelőssége ez a jogszabály szerint” – áll Magyar Péter bejegyzésében, amelyben egy utóiratban föltett  kérdés is szerepel arra utalva, hogy Gyurcsány Ferenc a napokban felfedte, hogy krimit írt: „miért ír valaki álnéven krimit, ha még a könyv megjelenése előtt felfedi, hogy ő van az álnév mögött?”