Orbán Viktor: Készül a költségvetés

Orbán Viktor: Készül a költségvetés

(Forrás: Orbán Viktor/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Háborús időkben is megvédjük a családokat, a munkahelyeket, a rezsicsökkentést, a nyugdíjakat és garantáljuk Magyarország biztonságát – ezzel a megjegyzéssel osztott meg egy fotót Orbán Viktor arról, hogy ismét ülésezik a kormány. – Készül a költségvetés – összegezte.

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter kedden közölte az atv.hu-val, hogy a kormány a következő napokban, hetekben véglegesíti a 2024-es költségvetés számait. – A kormány mindig ragaszkodott ehhez az időponthoz, hiszen tavaly és az elmúlt években megszokássá vált, hogy a jövő évi költségvetést benyújtotta – közölte a politikus.

Korábban a következő évi büdzsét általában ősszel fogadta el az Országgyűlés, az Orbán-kormány az elmúlt években állt át arra a rendszerre, hogy inkább már tavasszal benyújtják a tervezetet, ami ezután át is megy a parlamenten. Így volt ez a tavalyi évben is, júliusban elfogták, majd év végén számos ponton módosították a háború hatásira hivatkozva.

Címkék: költségvetés