Parlamenti munka 2023-ban: Kocsis Máté bohócorrot mutatott Szabó Tímeának

Parlamenti munka 2023-ban: Kocsis Máté bohócorrot mutatott Szabó Tímeának

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője előterjesztőként szólal fel az Ukrajna európai uniós csatlakozási tárgyalásainak megkezdéséről szóló kormánypárti országgyûlési határozati javaslat általános vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2023. december 13-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Gyerekes balhé játszódott le a vita hevében a parlamentben, az Ukrajna csatlakozási tárgyalásainak megkezdéséről a napirend tárgyalása közben – vette észre a Blikk. Megfogalmazásuk szerint „előbújt Szabó Timea (Párbeszéd) és Kocsis Máté (Fidesz) gyerekes énje, és nem visszaszóltak, hanem csak mutogattak egymásnak egy kiadósat”.

A lap arról írt, Szabó Tímea felszólalásában arról beszélt, nagyon örül, hogy Kocsis Máté helyeslőleg bólogat a hozzászólása közben, amikor azt mondta: „ne papoljon a Fidesz az ukrán korrupcióról, mert annak magyarországi mértéke még mindig az EU-ban a legnagyobb.” Ám a felszólalás befejezése után Kocsis Máté bohócorrot mutatott, igy csúfolta ki a Párbeszéd politikusát, amit meg is örökített a Blikk fotósa. A kép itt tekinthető meg.

Szabó Tímea ezt azzal kommentálta, „Kocsis Máté kicsit elfáradt a mai vitában”. 

A vitáról itt olvasható a Magyar Hang beszámolója. 

Címkék: Kocsis Máté