„Kevés olyan inspiráló politikus van, mint Fekete-Győr András”

„Kevés olyan inspiráló politikus van, mint Fekete-Győr András”

Fekete-Győr András

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Ez most nagyon erős, látom magam előtt a Fidesz vezérkart, ahogy megkeseredik a szájukban a kétharmad. És nagyon jó látni, hogy a Momentum frakcióvezetője milyen következetesen hajtja végre a Momentum elnökének intelmeit a tartalmatlan, szimbolikus politizálás abbahagyására” – írja friss Facebook-bejegyzésében a korábban a politikai színtérről, ma már inkább a YouTube-ról ismerős Pottyondy Edina. 

A Momentum leendő frakcióvezetője, Fekete-Győr András ugyanis hétfőn nyílt levelet írt Kocsis Máténak, a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjének arról, hogy milyen feltételekkel vesznek részt a parlamenti alakuló ülésen, illetve később az érdemi parlamenti munkában. Szerinte a Fidesz-frakció az elmúlt tizenkét évben kiüresítette a magyar parlamentarizmust, „az ország ügyeiről szóló érdemi viták helyett mára nagyrészt Kövér László büntetéseiről és tehetetlen ellenzéki képviselők performanszairól szól az Országgyűlés munkája.” 

Erre reagált az influenszer, aki korábban a Momentum Mozgalom országjárásának szervezője volt. Mint kissé vitriolosan írja, „ kevés olyan inspiráló politikus van, mint Fekete-Győr András. A magyar Rocky, bármennyi-bármekkora ütést is kap, mindig felkel”.  

Végül Pottyondy ígéretet tesz arra, hogy addig nem készít videót, amíg Fekete-Győr András hozzá nem jut a havi fizetéséhez és a frakcióvezetői illetményhez.