Schobert Norbert: Normális feleség nem kelti fel a férjét, ha éjszaka felsír a gyerek

Schobert Norbert: Normális feleség nem kelti fel a férjét, ha éjszaka felsír a gyerek

Schobert Norbert (Fotó: Norbi Update LOW CARB/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A fitneszguru, aki előszeretettel tesz néhány havonta valami sokakat felháborító kijelentést, ezúttal a Fókusznak nyilatkozott apák napján. Az egészséges élet hírnöke kijelentette, szívesen fogadna ajándékba whiskyt és szivart. Szerinte meg kell ünnepelni az apákat, de az anyáknak biztosan nehezebb a dolga. Fel is sorolta, miért: nem a férfinak kell megszülnie a gyereket, aztán szoptatnia sem kell őt. Továbbá „nem kell éjszaka felkelnünk, legalábbis, ha normális a feleségünk, viszont nekünk nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy megteremtsük a család biztonságát.”

Schobert szerint fontos továbbá, hogy aki jó apa, az mindenképpen a feleségével és gyermekeivel marad, akkor is, „ha akármilyen csábító élményt is kínál az életnek a megváltoztatása.”

A fitneszguru összegzett is így ötven év után, szerinte sosem volt igazán jó apa, felelősségteljes apa viszont igen. „Nem voltam az a gügyögős, pelenkázós, szoptatós, büfiztetős apuci, mindig hajtottam a pénzt, meg mentem előre és igazából 10 éves koruk körül kapcsolódtam be mindegyik gyereknek az életébe, de kamaszkortól kezdve, mindegyik a legjobb barátom. Az első 10 évben Réka mentette meg ezt a dolgot” – mondta.

Schobert az utóbbi hónapokban egyébként azzal keltette fel a figyelmet, hogy a teltebb emberekről tett mindenféle sértő kijelentéseket. Nemrég például azt mondta, „a kövérség elfogadása olyan, mint a tuberkulózisban egy véres köpet”, korábban pedig egy orvos barátjára hivatkozva feltette a kérdést: „Te láttál a gulágon vagy Auschwitzban elhízottat?” A műsorvezető itt közbevágott, hogy ez erős példa, mire Schobert azzal replikázott, hogy erős példa, de nem igaz. Az sajnos nem derült ki, mire érti, hogy nem igaz. Még korábban pedig az üzletember azt fejtegette, hogy sokszor a nők tehetnek arról, ha megromlik a házasság, mert a szülés után nem fogynak vissza, és egy 78 vagy 88 kilós nő érkezik meg „döngő léptekkel a hálószobába”. A fitneszguru szavain akkor sok híresség felháborodott, de Schobert nem kért bocsánatot, inkább egy whiskys poharat emelgető videóban fejtegette aktuális álláspontját.