Szolgálaton kívüli rendőrt szidalmaztak és fenyegettek veréssel Pécsett

Szolgálaton kívüli rendőrt szidalmaztak és fenyegettek veréssel Pécsett

Rendőr és rendőrautó (Fotó: Rendőrség)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A rendőrök elfogták azt a két pécsi férfit, akik szidalmaztak és fenyegettek egy szolgálaton kívüli rendőrt – számolt be róla a police.hu szerdán.

Mint írták, a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat közreműködésével március 20-án egy 46 éves férfit fogtak el Pécsett, majd előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók azzal gyanúsítják, hogy március 6-án egy pécsi edzőteremben az egyik ismerősével trágár szavakkal illettek egy szolgálaton kívüli rendőrt, valamint azzal fenyegették, hogy megvárják a terem előtt és megverik, illetve megveretik.

Társát – egy 18 éves férfit – másnap fogták el az egyenruhások, a nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük zaklatás vétsége miatt indult büntetőeljárás a Pécsi Rendőrkapitányságon. A 46 éves férfi ellen több erőszakos bűncselekmény miatt is nyomoznak a rendőrök, ezért őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt.