Tüttő Kata a tengeri lovaglásról: Nem gondolom, hogy az emberek zöme ezt problémásnak tartja

Tüttő Kata a tengeri lovaglásról: Nem gondolom, hogy az emberek zöme ezt problémásnak tartja

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem gondolom, hogy az emberek zöme ezt problémásnak tartja - mondta Tüttő Kata a 168.hu-nak arról a hétvégén kikerült videóról, amelyen az látható, hogy a főpolgármester-helyettes görögországi nyaralásán kilovagol a tengerből.

A politikus szerint az állami propaganda-gépezet akar az ügyből botrányt csinálni, mert a kormány most veszítette el a 77 milliárd forintos norvég alapot, veszélyben van a helyreállítási és újjáépítési alap, valamint kiderült, hogy újságírókat hallgatnak le. – És akkor az a szenzáció, hogy én a magán nyaralásomon, nem közpénzből, hanem a magán jövedelmemből, elmentem egy lovaglásra, egy turistáknak kínált szolgáltatásra – mondta. – De az persze rendben van, ahogy az is, hogy a miniszterelnök magán gépen utazik, vagy a külügyminiszter egy sok milliárdos jachton nyaral – tette hozzá.

Tüttő Kata azt mondta, a több órás csoportos szolgáltatás ára 80 euró, a videót pedig azért osztotta meg Instagram-oldalán, mert számára különleges élmény volt a tengeri lovaglás. A felvételt később letörölte, mert „megjelentek a kommentelők, akik nagyon gyorsan átlépték azt a határt”, amit még elvisel.

– Az én Instagramomat követi a fiam, követik az osztálytársai. És finoman szólva, elég sok tizennyolcas karikás tartalom jelent meg. Itt nem csak a szexuális utalásokra célzok, – habár volt az is –, hanem arra, hogy a kommentelők egy része nem csupán az én, de gyermekeim halálát is kívánta. Ezért kellett levenni. Valamint nem kívántam azzal tölteni a szabadságomat, hogy a saját oldalamat moderálom, a különböző szexuális utalásokat és a Hogyan ölnélek meg típusú kommenteket törölgetve – mondta.