Valódi kérdések, valódi válaszok – Itt az igazi nemzeti konzultáció!

Valódi kérdések, valódi válaszok – Itt az igazi nemzeti konzultáció!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bár a kormányzat az elmúlt években bőven ellátott minket, magyar állampolgárokat kérdőívekkel, mégis maradhatott bennünk hiányérzet. Hiányolhattuk például a valódi problémafelvetéseket, valódi kérdéseket – ha már mindenképpen ilyen módon akar kommunikálni velünk a hatalom. Mi most valódi nemzeti konzultációt indítunk valódi, a társadalmat leginkább érintő, sújtó ügyekkel.

A nemzeti konzultációk nagyon, nagyon sokba kerültek, ez a mostani, amit mi kínálunk, egyetlen adófizetői forintot sem emészt fel, minden bizonnyal mégis több haszna lesz.

Okkal gondolhatjuk, hogy a kormányzat által kezdeményezett konzultációk valódi célja nem más, mint az Orbán Viktort és rendszerét támogatók táborának lelkesítése, a manipulálás és az adathalászat. Konzultációnkkal éppen ezekre az anomáliákra igyekszünk felhívni a figyelmet, miközben érdemi válaszokat gyűjtünk valóban fontos kérdésekről.

A kérdéssort a Magyar Hang munkatársai felkért civil közéleti személyiségek közreműködésével állították össze, pártpolitikai befolyástól mentesen. Adatokat nem gyűjtünk, az íveket anonim módon is visszaküldhetik a szerkesztőség címére, vagy leadhatják ugyanitt hétköznapokon 9 és 20 óra között (1094 Budapest, Balázs Béla utca 15-21.). Az íveket elküldhetik (fotózva vagy szkennelve) emailen is a konzultacio [at] hang [dot] hu címre. (Az így érkezett íveket mentjük, magukat az elektronikus úton érkezett leveleket azonban bizalmasan kezeljük, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át, semmilyen más célra nem használjuk fel és a konzultáció végeztével, legkésőbb március 13-án töröljük.)

A beérkezett válaszokat összesítjük és lapunkban közöljük. A kitöltött anonim ívek bárki számára megtekinthetők, ellenőrizhetők lesznek.

Keresse az igazi nemzeti konzultációt a február 28-án, pénteken megjelenő Magyar Hangban!