Varga Judit megköszönte Áder János 10 éves fáradhatatlan és áldozatos munkáját

Varga Judit megköszönte Áder János 10 éves fáradhatatlan és áldozatos munkáját

Áder János és Varga Judit igazságügyi miniszter, a Károlyi-Csekonics-palotában 2021. szeptember 18-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Meglátogatta Varga Judit igazságügyi miniszter hétfőn Áder János volt köztársasági elnököt, akinek megköszönte 10 éves fáradhatatlan és áldozatos munkáját, amelyet a magyar emberekért és a hazáért végzett államfőként.

Az Igazságügyi Minisztérium tájékoztatása szerint Varga Judit kiemelte, hogy a magyarság mindig is hitt a szeretet és az összetartozás erejében, ezért köszönet és hála illeti Áder János elnök urat és feleségét, Herczegh Anitát a Regőczi István Alapítvány létrehozásáért, amely a koronavírus árváinak megsegítését tűzte ki céljául. Áder János korábbi európai parlamenti környezetvédelmi tanácsadójaként Varga Judit kiemelte, hogy közös szívügyük a természetvédelem, ezért örül, hogy a 2017-ben létrehozott Kék Bolygó Alapítvány a klímaváltozás elleni küzdelem egyik zászlóshajója a Kárpát-medencében.

A találkozó végén az igazságügyi miniszter sok sikert kívánt Áder Jánosnak és reményét fejezte ki, hogy az általa létrehozott alapítványok élén a magyarság a továbbiakban is számíthat rá hazánk érdekeinek és értékeinek védelmében.