Vizsgálat indult egy kisvárdai kórházban, miután hazaengedtek egy kisfiút, aki másnap meghalt

Vizsgálat indult egy kisvárdai kórházban, miután hazaengedtek egy kisfiút, aki másnap meghalt

Gyertya (Fotó: Pixabay.com)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kórházba utalt háziorvosa egy 12 éves kisfiút, ám a kisvárdai intézményből haza küldték őt. A gyermek másnap összeesett és meghalt – számolt be róla a Borsonline.

Mint írták, a kisfiú múlt héten betegedett meg, lázas volt, nem evett, nem ivott, egyre rosszabbul lett, ezért édesanyja a háziorvoshoz vitte, aki a kisvárdai kórházba küldte őt, a család szerint azonban ott már nem történt érdemi vizsgálat. 

A gyermek nagynénjének leírása szerint a kisfiú aznap este otthon már nem evett, nem ivott, majd lefeküdt aludni. Ugyan a gyermek reggel még felkelt, ám később összeesett és meghalt.

A lap megkereste a kisvárdai Szent Damján Görögkatolikus Kórházat is az üggyel kapcsolatban, akik arról tájékoztatták őket, hogy értesültek az esetről. – Az ezt megelőző eseménnyel kapcsolatban intézményünkben vizsgálat zajlik. További részletekről nem áll módunkban tájékoztatást adni. A gyászoló család felé együttérzésünket fejezzük ki – tájékoztatta lapunkat Hegyi Henrik D. főigazgató.

Címkék: Kisvárda