Ufóhívők ezrei miatt hirdethetnek vészhelyzetet Nevadában

Ufóhívők ezrei miatt hirdethetnek vészhelyzetet Nevadában

(Fotó: Needpix.com/MartinStr)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vészhelyzetet hirdethetnek ki a nevadai Lincoln megyében, ahol a hírhedt 51-es körzet, az amerikai légierő titkos katonai bázisának megrohamozására készülnek a kíváncsi ufóhívők. Sokak szerint ugyanis itt tárolják a földönkívüliek lezuhant repülő csészealjait – többek között a Roswellnél földbe csapódott repülőtárgyat is –, sőt földönkívülieket is. Az 51-es körzet meglátogatása egy eredetileg viccből meghirdetett esemény a Facebookon, amit szeptember 20-ra hirdettek meg. Azért kezdek vele komolyan foglalkozni, mert időközben már több mint kétmillióan regisztráltak rá.

Az USA Todaynek egy megyei vezető azt nyilatkozta, hogy bár tudják, nem feltétlenül következik be a roham, nem lehet tudni, mi fog történni – derül ki a Hvg.hu szemléjéből. Azt írják, hogy akár már néhány ezer elszánt ufóhívő is súlyos gondot okozhat a ritkán lakott nevadai településeken. Hiányoznak ugyanis a szállások és az ellátás, ráadásul a sivatagban a túlélés is kihívás. Az amerikai hadsereg előre figyelmeztetett, minden eszközzel megvédik a bázist.