Első a gyermek – UV-C fénnyel a bacik ellen! (x)

Első a gyermek – UV-C fénnyel a bacik ellen! (x)

Az őszi-téli időszak általában megviseli az egész családot. Az óvodákban, iskolákban ilyenkor ugyanis egymást követik a különféle megbetegedések, hiányzások. Sajnos a hideg idő magával hozza a pusztító „bacikat” is. Szerencsére azonban felvehetjük a harcot ellenük.

A tudatos védekezés nemcsak az immunrendszer erősítéséről, de a megfelelő környezet megteremtéséről is szól. Minden szülő azt gondolja, „első a gyermek”, tulajdonképpen az intézményeknek is így kell gondolkodniuk! A következő pár sorban most megtudhatja, hogyan iktathatja ki a kórokozókat az UV-C fény segítségével!

UV-C fény = UV-C lámpa

Szeretné minimalizálni a baktériumokat, vírusokat a gyerekek körül? Nos, szerencsére van megoldás, ráadásul nem is olyan bonyolult a képlet! Az UV-C fény = az UV-C lámpával. Ezek a kis eszközök 253,7 nm-es UV-C fényt bocsátanak ki, így gyakorlatilag játszva elbánnak a környezetükben megbúvó vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal és a penésszel is!

A germicidlámpákat manapság széles körben alkalmazzák. Egyrészt az egészségügyben, az iskolákban, óvodákban, de még a munkahelyeken is nagy hasznát veszik, másrészt a feldolgozóiparban is hatalmas segítséget jelentenek a gyártók számára. Most pedig lássuk, hogy hogyan segítenek nekünk ezek a termékek a mindennapok során!

Speciális légtisztítók előtérben

Az őszi-téli szezon „mumus” a kisebb és nagyobb családok számára a betegségek szempontjából. De mit szólna ahhoz, ha azt mondanám, hogy csak néhány minőségi légtisztítóra lesz szüksége?

Az AIR 160 légtisztító például egy negatív ionos készülék, amely germicidlámpával van ellátva. Ilyen „csodadarabokkal” a Hollandimpex légtisztító eszközök kínálatában is találkozhat! Általában ez a darab 50 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott. A légtisztító kapacitása pedig 25 vagy 50 m³ óránként. Egy olyan kompakt, önálló rendszert testesít meg, amely azonnal használatra kész, és nagyon egyszerű a karbantartása is.

Tudjon meg még többet a készülékről!

Az AIR 160, illetve az ezekhez hasonló készülékek germicidlámpával és antibakteriális szűrővel vannak ellátva, így garantált a siker. Ez ugyanis egy olyan kombinációval egyenlő, amely magas hatásfokkal fertőtleníti a levegőt, így az egészséges, tiszta levegő megteremtése sem álom többé.

Bevett módszer például az orvosi várótermek, vizsgálók, rendelők, kórtermek, de az iskolák, óvodák, bölcsődék termeinek fertőtlenítése is. Az eszköz három sikeres módszert kombinál, mivel egyszerre végzi el a levegő UV-C csírátlanítását, ionizálását és szűrését is.

Amennyiben szeretné Ön is kihasználni az UV-C fertőtlenítés előnyeit, akkor keresse fel bátran a Hollandimpex weboldalát, ahol számtalan megoldást kínálnak fel Önnek, legyen szó élete bármely területének fertőtlenítéséről!

Címkék: lámpa