Ha a kedvenc kolléga nyugdíjba megy… (x)

Ha a kedvenc kolléga nyugdíjba megy… (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ha kedvenc kollégánk, akivel már sok éve együtt dolgozunk - magyarul: ismerjük egymás rigolyáit, tudjuk, hogy hány cukorral issza a kávét, stb. -, nyugdíjba megy, azt szinte katasztrófaként éljük meg. Az első „megrázkódtatás” után máris a következő körmünkre égő megoldandó problémába csöppenünk, ami nem más, mint az, hogy mit is ajándékozhatnék neki ennyi idő után?

Közös emlékek hordozói

Akár egyénileg, akár egy egész közösség nevében lepjük meg kollégánkat, fontos, hogy valami olyasmit adjunk, ami remélhetőleg jóleső emlékeket ébreszt benne, ha rápillant. A hosszas keresgéléstől az Ajándékbázis nyugdíjba vonulásra ajánlott széles termékskálája menthet meg bennünket.

Vicces, érzelmes vagy elegáns?

Természetesen az a legjobb választás, ha olyan stílusú a meglepetésünk, ami a kollégánkhoz a legközelebb áll, amivel azonosulni tud. Egy nagyon jó munkahelyi kollektívából távozva, ahol például a férfi munkatársak napi szinten viccelődtek egymással, és szinte egy baráti maggá kovácsolódtak össze, ott evidencia, hogy humoros ajándékkal búcsúzzunk el. Hölgyekhez jobban illik egy decensebb, elegánsabb, visszafogottabb ajándéktárgy.

Fa, fém, üveg, vászonlap vagy papír?

Akármit is válasszunk, a leglényegesebb, hogy az ajándékunk egyedi legyen. Ezt az egyediséget, exkluzivitást pedig személyre szóló gravírozással érhetjük el. Fába, fémbe, üvegbe, vászonlapra, bármilyen anyagba megoldható, hogy jópofa szövegeket, idézeteket, fényképeket varázsolhassunk bele.

A tükör- vagy üvegóra és az üvegplakett mind nemes, elegáns megjelenésű darabok. Már önmagukban mutatósak, de egyedi gravírozással jelentős pluszt vihetünk beléjük. Ugyanez vonatkozik az olyan értékes ínyencségekkel és italokkal megpakolt csinos ládákra is, mint az Őrségi búcsúláda, ahol a tájegységre jellemző csemegék, valamint italok és poharak foglalnak helyet. Ezekbe szintén bármilyen szöveget beleírhatunk, sőt a ládákban elhelyezett poharakat is unikálissá tehetjük személyre szóló gravírozással.

Az exkluzív ajándékok esetében, melyben prémium minőségű szeszesitalok, valamint poharak és golyóstollak szerepelnek, szintén a teljes élményt, a megajándékozott igazi megelégedettségét, boldogságát a személyességet hangsúlyozó, egyénre szabott gravírozás jelenítheti meg.

Hölgyek részére telitalálat lehet a keretre kifeszített vászonkép, melyre akár a kedves kollégákkal készített közös fotó is rányomtatható. A lézervágott faplakett szintén alkalmas kedves, figyelmes gondolatok átadására.

Az egyedi újságlap is nagyon kreatív és jópofa ajándékötlet. Csak egy fotó kell hozzá a kedves munkatársról és pár gondolat, ami aztán úgy kerül kinyomtatásra, majd bekeretezésre, mintha egy címlap lenne, ahol munkatársunk nyugdíjba vonulásának híre foglalja el az egész oldalt.

A közös emlékekre, személyes viszonyokra, a kollegialitásra emlékeztető, egyedi ajándéktárgy egészen bizonyosan kitüntetett helyet foglal majd el nyugállományba vonuló kollégánk otthonában és még a szívében is.