Csillámfaszlámát választhattak Etyek polgármesterévé

Csillámfaszlámát választhattak Etyek polgármesterévé

Orbán Viktor és Zólyomi Tamás.

Fotó: Orbán Viktor /Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Dehogy hisznek benne! Bajban lennénk, ha még el is hinnék, amit összehordanak, habár egyiknél-másiknál rezeg a léc, hogy tényleg akkora kretén, mint amit a nyilvánosságban mutat magáról. Etyek fideszes polgármesterénél például bizonytalan vagyok, hogy emberünk netalán komolyan adja elő a műnemzeti álkeresztény inkvizítorba oltott verbális hóhért.

Nézzük csak, miféle problémák foglalkoztatják az úgynevezett Népet, amelyre a Fidesz oly előszeretettel hivatkozni szokott.

- Mennyi lesz a villanyszámlánk?
- Hogy fogjuk kifizetni a gázt?
- Megszűnik a munkahelyem?
- Hogy a bánatba kerülhet egy liter tej 600 forintba?
- Negyedkilós kenyér 500-ért, ez komoly, vagy vicc?
- Mi az, hogy már megint nincs benzin?

És most tekintsük át, mik tanyáznak Zólyomi Tamás polgármester problémapiramisának csúcsán:

- Az iskola szülők által is felújított belső terének egyik falára festett színes mandala átmázolása, mert meg kell védeni az etyeki gyermekeket a buzipropagandától.

Részletesebben – Zólyomi Tamás Facebook-megszólalásai a súlyos falgétben:

„A világ a hamis szivárványokkal, az aberrált szexvideókkal, az erőszakos videójátékokkal, a drogokkal, a prideokkal és a nemek közötti divat alapú átjárhatósággal az ördög munkája! Az iskolában a hagyományokra, hazaszeretetre, becsületre, szorgalomra és minden jóra kell nevelni gyermekeinket!"

„A cigarettázó, pöfékelgető, csikkeket szétdobáló tanárok ugyan úgy nem jó irányban viszik a gyermekek szellemi és testi fejlődését, mint a csillámfaszlámás videók!”

„Akik ma szivárvánnyal érzékenyítenek, azok bármit hajlandóak meggyalázni, lerombolni, a hatalomért és a koncért! Élősködő mivoltukból képtelenek értéket teremteni! Érdemes lenne elgondolkodni, hogy a szivárványosok, a padlássöprők és a migrációt támogatók között mi lehet a különbség vagy a hasonlóság!”

A miskolci Eső zenekar sorai dudorászódnak a fejemben:

„Ezer ilyen ember kéne a városba, mint te,
csak az a baj, hogy százezer ilyen lakik benne.”