Hajrá, Borkai Zsolt!

Hajrá, Borkai Zsolt!

Borkai Zsolt (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vegyünk el a mai dátumból mindössze öt esztendőt, és máris mennyire másként hangzik a címbéli buzdítás. Ha lényegesen többel mínuszolunk, akkor még inkább. Márpedig a szurkolás most, szűk négy évvel az emlékezetes jachtkirándulás után is érvényes, persze csak bizonyos körökben, Borkai Zsoltot választotta ugyanis elnökének a Győri Atlétika Club. Hát nem igazuk van? Borkai Zsolt kiváló sportoló, rendelkezik politikai jártassággal, ezek szerint még mindig vannak kapcsolatai, kell ennél több? Hip, hip, hurrá! Virágozzék a győri atlétikai élet!

De miért állnánk itt meg? Mégis, mi a baj Borkai Zsolttal? Az vesse rá az első követ! Keresztény, konzervatív ember nem botolhat? Bizonyára megbánta bűneit. Jó, Fekete Pákó azért durva, de emelje fel a kezét, aki még életében nem bulizott valamiféle ótvarék slágerre, csak mert épp azt dobta a partigép, én például a távoli múlt ködébe vesző falunapon 3+2-re csapattam – néptáncosként. És felépült az Audi gyár? Mint a huzat. Ontja az autókat? Mint a veszedelem. Tán a lyukas zokni még, mer’ azér’ orgián is adja már meg a módját az ember, mégis csak az elit diktálja a tempót, de lehet, beleakadt a hajópadlóba. Ki tud ilyesmire ügyelni, amikor a sarokból befigyel az orgazmumus.

Szóval, Borkai Zsoltot vissza a közéletbe! És jön, jön, jön a megfelelő rehabilitációs alkalom: jövőre irány vagy a polgármesteri szék újra, vagy az átkozott, magyarellenes Brüsszel. Ha visszanézzük a 2019-es győri voksolás eredményét, mindkettő vastagon esélyes a Gréczy Zsolttal felálló ellenzékkel szemben. (Vizuális típusok az utolsó félmondatot inkább töröljék a memóriájukból.)