Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Három hónapon belül másodszorra is koronavírusos lett a szlovák miniszterelnök-helyettes

Szerző: | 2021. február 27., 17:09 | Határon túl

Koronavírus-minták teszteléséhez készül egy munkatárs a Nemzeti Népegészségügyi Központban (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Három hónapon belül másodszor fertőződött meg Štefan Holý, Szlovákia miniszterelnök-helyettese – írja a Paraméter, a cikket a Telex szemlézte.

HIRDETÉS - AIP

A politikus három éve ingázik rendszeresen Szlovákia és Nagy-Britannia között, miután hazájában dolgozik, de a családja Nagy-Britanniában él. Miután decemberben elkapta a koronavírust, és a kormány több tagjának is pozitív lett a tesztje, kiderült, hogy a politikus külön tiszti főorvosi engedéllyel ingázik a két ország között.

Most már nem él ilyen kivételezéssel, a politikusnak jelenleg a Nagy-Britanniába történő belépéshez 72 óránál nem régebbi, negatív PCR-tesztet kell bemutatnia, és amikor visszatér Szlovákiába, azonnal újra PCR-tesztnek veti alá magát. Legújabb tesztje most pozitív lett. Mint a felvidéki lap írja, Holý a fertőzést jól viseli, de közeli munkatársainak karanténba kellett vonulniuk. Többségük szintén jól van, és például a sofőrjein elvégzett tesztek negatív eredménnyel zárultak.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus, koronavírus-teszt, Štefan Holý


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest