A kórház szerint jobban vannak a Nemzetiben balesetet szenvedett színészek

A kórház szerint jobban vannak a Nemzetiben balesetet szenvedett színészek

A Rómeó és Júlia egyik jelenete Szász Júliával (Forrás: Nemzeti Színház/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Nemzeti Színház színészei jobban vannak, állapotuk stabil, de még nem hagyhatták el a klinikát – közölte hétfőn a Semmelweis Egyetem. Annyit árultak el egyelőre, hogy a két művészt – Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót – pénteken végtagsérülésekkel szállították a mentők a Semmelweis Egyetem Traumatológiai Klinikájára, még aznap mindkettőjüket meg is műtötték.

Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó pénteken, a Rómeó és Júlia előadásán szenvedett balesetet. Az intézmény nem közölte, hogy pontosan mi történt, csak annyit írtak, hogy a színészek „a körülményekhez képest jól vannak”, a baleset körülményeit pedig még vizsgálják. Az RTL Híradójának a korábbi információi szerint Horváth Lajos Ottó a karjaiban tartotta Szász Júliát a díszlet mögött, majd valami történt és több métert zuhantak. A Blikk információi szerint a színész megszédült és így estek le az erkélyről.