Elmegyek

Elmegyek

Tüntetés a pedofiltörvény homoszexualitást érintő módosítása ellen a Kossuth téren (Fotó: Magyar Hang/Malatinszky Dávid)

Két lehetőség van: 1. Győz a Fidesz. 2. Győz az ellenzék. A végeredmény azonban – eddig jutottam a heti publicisztikában, amikor – még csak azt se mondanám, hogy váratlanul, villámcsapásként, hirtelen lesújtva – elöntött az érzés, hogy énnekem mennyire semmi kedvem ehhez az egészhez. Az egész alatt hazánk közéletét értem.

Nézem az ismeretlen államtitkár-szerűséget a képernyőn. Kommunikációs trénernél járhatott, mert úgy gesztikulál és úgy artikulál, ahogy a kommunikációs tréningekről frissiben távoztak szoktak. Egyszóval belead apait-anyait. Vannak, akik szerint fel kell emelni a minimálbért, és vannak, akik szerint nem egyértelmű, hogy fel kell emelni a minimálbért – mutogat megfontoltat játszva, és nagyon nehéz megállni, hogy ne prüszköljem a hűtőből kivett narancslevet a televízióra, miszerint édes öcsém, hát tíz éve ti emelgethetitek kedvetekre a minimálbért, pontosabban emelgethetnétek, csak hát.

Néhány idézet a teljes cikkből:
• „Idén elmegyek a Pride-ra”
• „Mi van, ha a dühös, acsarkodó, egymás ellen hergelt, egymásra uszított nemzet a hazugság?”

A teljes cikket a Magyar Hang július 16-án megjelent, 2021/29. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!