Magyar és Deutsch hűlt helye

Magyar és Deutsch hűlt helye

A Partizán EP-választási vitája

Meg kellett szoknunk, hogy 2006 tavasza óta Orbán Viktor nem bocsátkozik nyilvános tv-vitába senkivel, de az, hogy a Fidesz ellenfelei is követni kezdték ezt a rossz szokást, egyszerre sajnálatos és káros – nekik persze nem feltétlenül, de akik elviselhetőbb, fejlettebb politikai életre vágynak, ismételten vesztettek.

Deutsch Tamás a Fidesz listavezetőjeként még hetykén fogadta el hetekkel ezelőtt a közmédiában való vita lehetőségét, és személyes sértegetés céljából még azt is megüzente Magyar Péternek, hogy hozhat nyugodtan diktafont és nadrágszíjat, ha már úgy bánt az exfeleségével, ahogy. A május végén esedékes közmédiavitán Deutsch akár szemtől szembe mondhatja majd Magyar Péter szemébe azokat a szidalmakat, csúfondáros jelzőket, amelyeket a Fidesz-közeli média és a Megafon is megfogalmaz a Tisza Párt listavezetője ellen.

A teljes cikket elolvashatja Plusz előfizetésünkkel, vagy a Magyar Hang hetilap május 30-ig kapható 2024/21. számában. Országjáró riportok, interjúk, elemzések, véleménycikkek, reklámmentes olvasás – ezeket kínálja a Magyar Hang Plusz!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!