Radnai Márk: Ezt a rendszert csak olyan ember vezetésével lehet megdönteni, aki részleteiben ismeri

Radnai Márk: Ezt a rendszert csak olyan ember vezetésével lehet megdönteni, aki részleteiben ismeri

Radnai Márk, a Tisza Párt alelnöke (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

 

Ezt a rendszert csak olyan ember vezetésével lehet megdönteni, aki részleteiben ismeri annak felépítését és eszközeit – erről is beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában Radnai Márk. A Tisza Párt nemrég hivatalosan is bemutatott alelnöke szerint ezért is fulladtak kudarcba mindannyiszor az ellenzéki kísérletek. – Egészen más, ha valaki ismeri a hatalom gondolkodásmódját, és tudja, hol vannak a gyenge pontok. Magyar Péter átláthatóbbá tette a Fidesz politikáját, és így esélyt adott a politikai fordulatra – fogalmazott.

Miután Magyar Péter hivatalosan is bemutatta, egyből megjelentek a hírek, miszerint még 2015-ben Koltai Tamás kritikust azzal fenyegette meg, hogy egyesével töri el az ujjait, mert rosszat írt az egyik elő adásáról. – Természetesen megengedhetetlen lett volna. Felháborodásomban írtam egy magánüzenetet, és bár másnap elnézést kértem miatta, az ügy túlnőtt kettőnk nézeteltérésén – fogalmazott, de kitért arra is, hogy a színikritikusok céhe gyorsan összezárt, példát akartak vele statuálni.

• A slim fit szerkós, latte-avokádós, mindenmentes politikusokat jelölte ki ellenfélnek Orbán Viktor tusványosi beszédében. Magára ismert a jellemzésben?
• Le lehet váltani Orbán Viktort?
• Nem jelent hátrányt a Tisza Párt számára, hogy jórészt politikában tapasztalatlan személyek alkotják?
• Van olyan ellenzéki szereplő, akivel együtt tudnak működni?
• Meddig megy el a Fidesz hatalma megtartása érdekében?

A teljes cikket elolvashatja Plusz előfizetésünkkel, vagy a Magyar Hang hetilap augusztus 8-ig kapható 2024/31. számában. Országjáró riportok, interjúk, elemzések, véleménycikkek, reklámmentes olvasás – ezeket kínálja a Magyar Hang Plusz!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!