Képeken a Magyar Hang jelenléte a Pozsonyi Pikniken

Képeken a Magyar Hang jelenléte a Pozsonyi Pikniken

Stefano Bottoni a Magyar Hang sátrában a Pozsonyi Pikniken (Fotó: Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szombaton immár tizenötödik alkalommal szervezték meg Újlipótváros – és talán egész Budapest – legnagyobb civil kulturális rendezvényét, a Pozsonyi Pikniket. A városrész kulturális falunapjának indult egy napos fesztiválon immár harmadik alkalommal vettünk részt (azért nem többször, mert a koronavírus-járvány éveiben kétszer is elmaradt a rendezvény).

A Magyar Hang sátrát (amely, miként a korábbi években, most is a Kultúrsoron kapott helyet) idén is rengetegen keresték fel: több ezret osztottunk ki a lapunk régebbi példányaiból, de sokan jöttek oda beszélgetni újságíróinkkal (kollégáink közül folyamatosan voltak kint ismert arcok is, mint Dévényi István, Tompos Ádám és mások). Szereztünk új előfizetőket és sok barátot, illetve szerzőnk, Stefano Bottoni több tucat olvasónak dedikálta sikerkönyvét, A hatalom megszállottját.