Tompos Márton új Momentum-elnök: Pofont kaptunk a választóktól

Tompos Márton új Momentum-elnök: Pofont kaptunk a választóktól

Tompos Márton (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Magyar Péter azt ígérte, hogy mindenkit lenulláz a DK-tól a Fideszig. Ez sokkal erősebb ajánlat annál, mint hogy van két EP-képviselő lányunk, akik szimpatikusan dolgoznak – többek közt ebben látja a Momentum választási kudarcának okát Tompos Márton, a párt múlt vasárnap újonnan megválasztott elnöke.

A parlamenti képviselő arról is beszélt a Magyar Hangnak adott interjúban, hogy a párt korábbi elnökségi tagjai miben felelősek, és hogy miben látja a Momentum jövőjét. – Ha sikerül hiteles szereplőkkel szövetséget kötni, az szuper, de ha helyben nem találunk ilyeneket, akkor inkább egyedül kell elindulni, mert a hiteltelen kényszerkoalíciókból mindenkinek elege van – fejtette ki. Úgy látja, újfajta politizálás kell, „hogy az emberek elhiggyék, te nem csak dumálsz valamiről, hanem meg is oldod”.

A teljes interjúból kiderül:
• Mit jelent, hogy szolgáltató pártot építene?
• Meg fogja-e keresni Magyar Pétert?
• Milyen lesz a Momentum viszonya a DK-val?
• Mit gondol arról, hogy Márki-Zay Péter szerint csak a Tisza Pártnak kéne indulnia 2026-ban?
• Miért nem elég, ha az ellenzék felkarol helyi ügyeket?

A teljes cikket elolvashatja Plusz előfizetésünkkel, vagy a Magyar Hang hetilap július 18-ig kapható 2024/28. számában. Országjáró riportok, interjúk, elemzések, véleménycikkek, reklámmentes olvasás – ezeket kínálja a Magyar Hang Plusz!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!