Dúró Dóra ne álljon meg félúton: munkatáborba a gyerekekkel!

Dúró Dóra ne álljon meg félúton: munkatáborba a gyerekekkel!

Dúró Dóra (Fotó: Dúró Dóra Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Mi Hazánk ismét megmentette a fiatalokat. Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese közleményben tájékoztatta a rettegő ifjúságot, hogy nem kell tovább szenvedniük a buzilobbi elnyomása miatt: „A Mi Hazánk kezdeményezése nyomán 18 év alattiak nem látogathatják tovább a Nemzeti Múzeum kiállítását, mert az sérti a gyermekvédelmi törvényt. Erről Csák János illetékes miniszter tájékoztatta a Mi Hazánkat, megállapítva a törvénysértést” – írta a politikus, aki a könyvdarálással megkezdett gyakorlati kultúrkritikáját a kiállítás betiltásával emelte össztársadalmi szintre.

És hogy miért veszélyeztette az L. Simon László vezette Nemzeti Múzeum a 18 éven aluliakat? A Nemzetközi Sajtófotó Kiállításon „a 2022-es év legfontosabb eseményeként jelenítik meg az »LMBTQ+ kisebbség elleni erőszakot«, illetve a »meleg idősotthont« ábrázoló képsorozaton tekinthetik meg az odalátogatók például azt, hogy női ruhába és tűsarkúba öltözött férfiak rúzsozzák magukat” – sorolta Dúró Dóra. Szavai nyitott fülekre találtak, Csák János azonnal utasította L. Simont, hogy hagyjon fel a törvénysértéssel, és tiltsa ki a fiatalokat a múzeum érintett részeiből.

Az ügy immár szóra sem érdemes, ebben élünk, egyedül a Mi Hazánk hanyagsága megdöbbentő. Miért a kiállítás zárása előtt egy héttel lobbizták ki a szigorítást? Hogyan kerülhette el a figyelmüket a szeptember 22-e óta látható tárlat? Nem járnak múzeumba? Mi lesz így azokkal a szerencsétlen, traumatizált gyermekekkel, akiket az elmúlt bő egy hónapban megfertőzött a buzivírus? Százával, ezrével élhetnek közöttünk olyan lélekben összetört kamaszok, akik a „meleg idősotthon” látványától mély válságba zuhantak, őket ki menti meg L. Simon László törvénysértésétől?

Nem kellene a betiltásnál megállnia Dúró Dórának, lendüljön akcióba a párt! Hozzanak létre kerítéssel körbevett zónákat a fővárosban, ahová összeterelhetik mindazon fiatalokat, akik már látták a kiállítást: oda zárva néhány hónap alatt talál elfeledhetik a borzalmakat. De még jobb, ha közben dolgoztatják is őket – mondjuk a békepárti állam hadiiparában –, a munka egy helyre koncentrált ártatlanokra gyakorolt hatását jól ismerjük a történelemkönyvekből, a végeredménnyel bizonyára Dúró Dóra is elégedett lenne. Önkéntes csendőrökre lesz még szükség, akik az eladott jegyek, illetve a múzeum biztonsági kameráinak felvételei alapján beazonosítják, felkutatják és előállítják a szerencsétlen sorsú kamaszokat, hogy minél hamarabb kitörölhessék az emlékezetükből a magukat rúzsozó férfiak látványát.

És ha már mindenkiből távozott az LMBTQ-démon, akkor nem ártana elővenni a törvénysértés szellemi atyját, L. Simon Lászlót, és a Nemzeti Múzeum kertjében látványosan megszégyeníteni. 90 botütéstől talán észhez tér, és még egyszer nem fogadja az intézményébe az év legértékesebb sajtófotóinak fertőjét. Minél kevesebbet látunk a mi hazánkon kívüli világból, annál nagyobb biztonságban vagyunk.