Ha Ukrajna kérne tűzszünetet, akkor vége Ukrajnának – Reptér Kaiser Ferenccel

Ha Ukrajna kérne tűzszünetet, akkor vége Ukrajnának – Reptér Kaiser Ferenccel

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hogyan alakult a hadi helyzet 2023-ban Ukrajnában? Várható-e bármiféle áttörés a fronton ukrán vagy orosz oldalon? Mekkorák a veszteségek? Meddig bírja vajon a háborút Ukrajna és meddig Oroszország? Megroppant-e gazdaságilag Moszkva a háború miatt, mire jók a szankciók? Hogy tervez a Kreml, meddig lesz még háború? Várható-e valamikor tűzszünet, vagy béke? Tartanak-e választást 2024-ben Ukrajnában? Vajon Putyin behúzza-e 90 százalékkal az ugyancsak jövőre esedékes elnökválasztást? Mennyire stabil Putyin rezsimje, milyen átrendeződések voltak a nyári Prigozsin-féle puccs óta? A Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense, Kaiser Ferenc volt Reptér című külpolitikai műsorunk vendége.

Az e heti brüsszeli percekben a csütörtökön kezdődő, elsősorban Ukrajnára fókuszáló uniós csúcs várható fejleményeiről és a Magyarországnak szánt uniós források feloldásának gordiuszi csomójáról beszélgettünk tudósítónkkal, Arató Lászlóval.

A műsor podcastként is meghallgatható. Iratkozzon fel Podcast-csatornáinkra: SpotifyGoogle PodcastsApple Podcast.