Cseh László egy nappal meghosszabbította a pályafutását

Cseh László egy nappal meghosszabbította a pályafutását

Cseh László a férfi 200 méteres vegyesúszás elődöntője után a tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021. július 29-én. A magyar úszó bejutott a döntőbe (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Cseh László a csütörtöki elődöntőből a nyolcadik helyen bejutott a pénteki fináléba 200 méter vegyesen a tokiói olimpia úszóversenyén, így egy újabb nappal hosszabbította meg pályafutását.

Az utolsó versenyén szereplő 35 éves Cseh – aki ebben a számban Pekingben ezüst-, Londonban bronzérmes volt – 1:57.64 perccel csapott a célba, ami elég volt a döntőbe jutáshoz. Így pénteken zárja le kiemelkedő karrierjét, melyet többek között két világbajnoki cím és hat ötkarikás érem fémjelez.

Az elődöntőt követően Cseh László arról beszélt, az utolsó döntőjében nem akar mást, mint egy jót úszni. Nem számolgat, hogy hányadik helyen ér célba, hanem úgy szeretne kiszállni a medencéből, hogy mindent kiadott magából.

A 200 méter vegyes fináléját pénteken – magyar idő szerint – 4.16-kor rendezik.