Pápay György

Orbán Viktor unalmas

Orbán Viktor unalmas

Nincs benne a fejlődés lehetősége az általa felépített „a nép egyszerű fiából lett furfangos vezető” karakterben, aki bal kezével letörli szája széléről a pörköltszaftot, miközben jobb kezével megálljt parancsol a Magyarország ellen áskálódó nagyhatalmaknak.
EU 2022

EU 2022

Hiába mondhatjuk, hogy a 2022-es választás egyik legfőbb tétje hazánk uniós jövője, ettől még ez a kérdés nem fogja érdemben befolyásolni a választás eredményét.
A XXI. század messze van

A XXI. század messze van

Aki az ellenzék megújulásáért és különösen a régi baloldal pártjainak háttérbe szorításáért kardoskodik, annak közvetlenül a 2018-as választás után kellett volna ennek hangot adnia.
Hatalom, technika

Hatalom, technika

Ennél leplezetlenebbül aligha mutatkozhatott volna meg, hogy a Fidesz politikája tényleg nem épül semmi másra, mint a konfliktusok öncélú gerjesztésére.
Parizer és pörköltszaft

Parizer és pörköltszaft

Mintha a miniszterelnök környezetében is úgy éreznék: egészségügyi és gazdasági válsághelyzet ide vagy oda, most nem a korszakos államférfit, hanem a nép egyszerű fiát kell előtérbe tolni.
Ki akar itt rendszerváltást?

Ki akar itt rendszerváltást?

A rendszerváltás ígérete, amely mondhatni kötelező elvárás az ellenzék felé a saját szavazóik részéről, egyúttal további növekedésük egyik legkomolyabb korlátja lehet a Fidesszel való fej fej melletti versenyben.

UltraHang

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – „A nőnek a konyhában a helye”