Saját óvodás gyerekével énekelteti a fideszes politikus, hogy „Orbán Viktor az üzente...”

Saját óvodás gyerekével énekelteti a fideszes politikus, hogy „Orbán Viktor az üzente...”

Molnár Krisztán, a Fejér Megyei Közgyűlés fideszes elnöke által megosztott kép. A gyerekek arcát nem a fideszes politikus, hanem lapunk homályosította el, a védelmük érdekében. Forrás: Fejér Megyei Önkormányzat.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fejér Megyei Közgyűlés fideszes elnöke, Molnár Krisztián saját, páréves kisfiával énekeltette el átköltve a Kossuth-nótát, miszerint „Orbán Viktor azt üzente, elfogyott a regimentje”. A kormánypárti politikus ezt nem a privát közösségi oldalán, hanem egyenesen a nyilvános, politikusi Facebook-oldalán tette közzé.

Molnártól nem áll távol a gyerekei politikai kampányban való felhasználása, kislányával már alig három hetesen megtette ezt, és a Fejér Megyei Önkormányzat honlapján és saját közösségi oldalán is gyerekeivel pózol.

A mostani, gyerekével kampánydalt énekeltető videója mellé azt a kísérőszöveget fűzte, hogy „Számomra a világon a legfontosabbak a gyermekeim. Hiszem, hogy most vasárnap gyermekeink jövőjéről döntünk. A vasárnapi választásról szóló legfőbb üzenetet kisebbik gyermekem énekelte el. Hajrá Fidesz, hajrá Fejér megye, Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindenek felett!”

Érdekesen alakult idén Molnár Krisztián politikai karrierje. Év elején még sokan biztosra vették, hogy mivel Orbán Viktor kinevezte a dunaújvárosi központú Fejér megyei 4. számú választókerület elnökévé, így ő fog megmérkőzni a Fidesz színeiben az ellenzék inkumbens (hivatalban lévő) jelöltjével, Kálló Gergellyel. Mivel a Fideszben a választókerületi pártelnökség rendszerint együtt jár az országgyűlési képviselőjelölti indulással, ezért ezt még annak ellenére is sokan biztosra vették, hogy Molnár nem a Fejér megyei 4-es körzetben lakik, hanem Sukorón, amely a bicskei központú 3-as választókerület része. Orbán Viktor végül egy huszáros vágással Mészáros Lajos dunaújvárosi kórházigazgatót indította a 4-es választókerületben, nem Molnárt.

Molnár Krisztián legutóbb azzal került be az országos hírekbe, hogy még azelőtt közzétette egy települési uniós pályázat nyerteseit, hogy azt hivatalos kihirdették volna. Ennek tetejébe később kiderült, hogy bizonyos (nem fideszes vezetésű) települések mégsem nyertek.

A választásról szóló percről percre tudósításunkat ITT tudja elolvasni!