Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Hétfő délig még kitöltheti a klímavédelmi nemzeti konzultációt

Szerző: | 2019. november 24., 16:14 | Belföld

Egy hetet kapott a magyar társadalom, hogy nyilatkozzon a klímavédelemről.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hétfőn került fel a Kormany.hu portálra, az Energiapolitikáért és Klímaügyekért Felelős Államtitkárság oldalára és november 25-én délig tölthető ki a klímavédelmi nemzeti konzultáció kérdőíve a Kormany.hu portálon.

HIRDETÉS - AIP

A kérdőívben olyan kérdésekre válaszolhatnak a polgárok, mint hogy milyen intézkedéseket tartanának szükségesnek a klímavédelem érdekében, és mely ágazatokban, vagy hogy hajlandóak lennének-e változtatni életmódjukon és vásárlási szokásaikon az éghajlatváltozás elleni küzdelem érdekében.

A konzultáció a Kérdőív a Nemzeti Tiszta Fejlődési Stratégiáról nevet viseli.

Mint az államtitkárság írja: a 2016-ban hatályba lépett párizsi megállapodás szerint az abban résztvevő országoknak arra kell törekedniük, hogy az üvegházhatású gázok alacsony kibocsátásával járó hosszú távú fejlesztési stratégiákat fogalmazzanak meg és jelentsenek be.

2020. január 1-ig Magyarországnak is el kell készítenie és be kell jelentenie a Bizottságnak a legalább 30 éves kitekintéssel rendelkező hosszú távú nemzeti stratégiáját. A tagállamoknak nyilvános konzultációt kell végezniük ezen hosszú távú stratégiák elkészítése során.

A kormány ezúttal nem indított plakátkampányt a kitöltés érdekében, de más módokon sem reklámozta azt.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: károsanyag-kibocsátás, klíma, klímaváltozás, nemzeti konzultáció


Kálmán, a hazafi

Kálmán, a hazafi

Megafon meg Pesti meg Hír Tv meg a Kopasz – meg a többi; a Bogyó és Babócát sem tudom Gyurcsány-show nélkül megnézni, és most itt egy újabb csatorna a hanyatló Nyugat egyik videómegosztó platformján.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

„Izraeli hírszerző lett a lányom” – a palesztin-izraeli fegyveres konfliktus az Árnyék podcastban

Pin It on Pinterest