Pintér Sándor: Nincs no-go zóna Magyarországon

Pintér Sándor: Nincs no-go zóna Magyarországon

Pintér Sándor belügyminiszter beszél a visegrádi négyek (V4) és Ausztria belügyminisztereinek találkozóján rendezett sajtótájékoztatón Prágában 2019. november 21-én (Fotó: MTI/EPA/Martin Divisek)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyarországon a közrend, a közbiztonság szilárd, kiegyensúlyozott, szélsőségektől mentes – hangsúlyozta a belügyminiszter az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülésén az MTI beszámolója szerint.

Pintér Sándor miniszteri meghallgatásán kifejtette: nincs kritikus körzet, település vagy városrész, nincs no-go zóna Magyarországon.

A titkosszolgálatok 2019-es tevékenységét úgy értékelte, az Alkotmányvédelmi Hivatal kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A nemzetbiztonsági ellenőrzések száma 14 százalékos  Védelmi Szolgálat tevékenységének és az állampolgári fegyelem növekedésének hatására Magyarország lekerült a korrupciógyanús országok általános listájáról.

A Terrorelhárítási Központ 2019-ben 184 műveletben 232 embert fogott el, fegyverhasználatra egy alkalommal sem volt szükség – közölte a miniszter.