Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy buszvezetőt bántalmazó férfit

Szerző: | 2020. november 27., 12:42 | Belföld

Képünk illusztráció! (Fotó: Volánbusz)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gyorsított eljárásban hat hónap, két évre felfüggesztett börtönre ítélt a bíróság egy férfit, aki a kiskőrösi buszpályaudvaron meglökte, rángatta és hasba rúgta a buszvezetőt. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség MTI által idézett pénteki közleménye szerint a férfi november 13-án a kiskőrösi pályaudvaron fel akart szállni az Izsákra induló autóbuszra, de nem volt pénze a buszjegyre.

HIRDETÉS - AIP

A buszvezető közölte a vádlottal, még fél percet tud várni, utána el kell indulnia, hogy tartsa a menetrendet. A vádlott azonban továbbra sem találta a pénzét, ezért a sofőr felszólította, hogy szálljon le. Mivel a férfi ennek nem tett eleget, a sofőr levitte a buszról a férfi táskáját és a megállóban lévő legközelebbi padra tette.

– Amikor a buszvezető visszaért a járműhöz, a férfi a ruhájánál fogva rángatni kezdte, majd a hasába térdelt. Végül a buszvezetőnek – aki nem szenvedett sérülést – sikerült a földre rántani és ártalmatlanná tenni a vádlottat – áll a közleményben. A Kiskőrösi Járásbíróság pénteken közzétett ítélete jogerős.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: bíróság, gyorsított eljárás, ítélet, Kiskőrös, tömegközelekdés


Fogd rá az EU-ra!

Fogd rá az EU-ra!

A „fogd rá a nyuszira!”-típusú Brüsszel-hibáztatásnak a legékesebb példája Lázár János nyilatkozata, aki szerint míg a kormány által beszerzett keleti vakcinák 600 ezer magyar életét mentették meg, addig a nyugati vakcinák hiánya miatt 20 ezer magyar vesztette életét.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest