Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Minden tisztségétől megfosztották az újpesti jobbikos képviselőt

Szerző: | 2021. január 14., 17:46 | Belföld

Czigler László, Újpest alpolgármestere, Kozma András budapesti alelnök és Szabó Balázs újpesti önkormányzati képviselő 2020. augusztus 6-án a kommunizmus újpesti áldozatairól szóló megemlékezésen (Forrás: Jobbik Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A feltehetően orosz pénzen választási megfigyelőnek Afrikába repülő Szabó Balázs tanácsnokként, bizottsági tagként és alelnökként is tevékenykedett a IV. kerületben, összes tisztségéből visszahívták  írja a Hvg.

HIRDETÉS - AIP

Az újpesti önkormányzat az összes tisztségéből visszahívta Szabó Balázst, akiről még a hvg360 írta meg, hogy egy oroszokhoz köthető szervezet pénzén ment Közép-Afrikába választási megfigyelőnek – derül ki a Déri Tibor, IV. kerület polgármestere által jegyzet határozati javaslatból.

A jobbikos Szabó összesen hét tisztséget töltött be Újpesten, tanácsnok és több bizottság tagja is volt. A helyi önkormányzat 2019-ben egy határozattal Testvérvárosi, Külügyi, Jószolgálati és Sport Tanácsnoknak választotta, valamint tag lett a Gazdasági és Tulajdonosi Bizottságban, a Népjóléti és Lakásügyi Bizottságban, a Közbiztonsági Bizottságban és a Pénzügyi és Költségvetési Bizottságban, emellett alelnöke volt a Közművelődési és Oktatási Bizottságnak – írja a portál.

A Jobbik már felfüggesztette Szabó Balázs párttagságát, de a politikus jelezte, addig nem adja vissza a mandátumát, amíg a párt etikai bizottsága ki nem vizsgálja az ügyét.

Címkék: Jobbik, Oroszország, Szabó Balázs


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest