Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Lakástűzben meghalt egy ember Pécsen

Szerző: | 2021. február 17., 08:38 | Belföld

A dzsámi és a hosszú évek óta bezárt Nádor szálló Pécsen (Fotó: Flickr.com/Korom János)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Meghalt egy ember, miután kigyulladt egy társasház egyik második emeleti lakásának szobája szerda reggel Pécsen – tájékoztatta a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Sárkány Sándor közölte, a baranyai megyeszékhely keleti városrészében történt eset során a bútorzat kapott lángra, a tűzben a helyiségben tartózkodó egyetlen ember meghalt.

HIRDETÉS - AIP

A katasztrófavédelem a tűz okának feltárására tűzvizsgálati eljárást indított. A szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy egy plafonra szerelt füstérzékelővel a halálesetek, füstmérgezések megelőzhetőek lennének, a keletkezett kár mértéke pedig minimalizálható lenne.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: katasztrófavédelem, lakástűz, Pécs


NER típusú találkozások

NER típusú találkozások

Talán csak a magyar közélet járványszerűen terjedő (politikai) paranoiájának mellékhatása, de mostanában gyakran eljátszom a gondolattal, hogy miként jellemezném az Orbán-rendszert egy véletlenül a bolygónkra tévedő földönkívülinek.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest